A kozmetika szabadsága és a masszázs ereje!

A kozmetika szabadsága azt jelenti számomra, hogy az arckezelések esetében nem kötött terméksorokkal dolgozom, hanem mindig az adott Vendég igényeire szabott kezeléseket állítok össze. Hiszem és tudom, hogy a masszázsban rejlő erő segíti a szövetek, a bőr egészséges működését és elképesztő pihentető a test és lélek számára egyaránt.

A mai csodálatos Vendégem az alábbi BIODROGA kezelést kapta tőlem:

🌸Arctisztítás

🌸Szemcsés arcradírozás, mely során jojobagyöngyök és bambusz kivonat segítette az elhalt hámsejtek kíméletes eltávolítását

🌸Ezután Vitamin boost szérumot ultrahangoztam az arc területén az egyenletes, ragyogó és természetes arcbőrért, a Vitamin boost szérum fő hatóanyagai a C-vitamin, niacinamid, panthenol, fructo-oligoszacharidok és cukorépa kivonat

🌸Majd nyugtató krémpakolás következett, igazán krémes és sűrű textúrájú maszk, mely a bőr számára egy komplett hóanyag bomba: többek között a bőr megfelelő védekező funkcióját támogató linolsavat és linolénsavat, hidratáló szacharidot, a bőr mikrobiom egészségéhez hozzájáruló prebiotikumokat, értékes növényi olajokat (kender-, jojoba-, mandulaolaj) tartalmaz.

🌸A maszk hatóideje alatt – kb. 15-20 perc – dekoltázs és karmasszázs következett, ezután pedig a következő 20 percben arcmasszázs. Összesen 35-40 perc masszázs!

A kezelés kb. 1,5 óra tiszta pihenés és feltöltődés.